Steun Stichting Super Adelaar

Stichting Super Adelaar is altijd op zoek naar donateurs. Elke bijdrage helpt om meer en betere scholing te kunnen bieden aan de mensen van DR Congo.

Op dit moment zoeken wij specifiek fondsen om de bouw van de nieuwe school kunnen realiseren, en om computers naar Congo te kunnen ersturen.

Wij hebben ook altijd behoefte aan:
– Materialen (computers en naaimachines)
– Vrijwilligers om ons te helpen met allerlei taken zoals het organiseren van fondsenwervende activiteiten, administratieve en communicatieve taken van de Stichting.

Uw advies, uw ideeën, uw steun, of uw financiële of materiële hulp zijn altijd welkom bij ons om de organisatie verder te ontwikkelen. Als u ons steunt, houden wij u op de hoogte van de vorderingen van ons project. Als u ervoor kiest om vrijwilligerswerk bij ons te komen doen, dan bieden wij u een inspirerende werkplek met de mogelijkheid om uw specifieke talenten en kennis te gebruiken op een plek waar deze zeer gewaardeerd worden. U bent van harte welkom! Voor meer informatie belt u met 06-41823693.

Op zoek naar betekenisvol vrijwilligerswerk?

Meld u aan bij Stichting Super Adelaar! Wij hebben behoefte aan zeer verschillende talenten. Bent u bijvoorbeeld goed in administratie, het organiseren van fondsenwervende activiteiten, of heeft u goede ideeën en contacten die ons kunnen helpen de Stichting verder te ontwikkelen, neem contact met ons op. U kunt een belangrijke rol vervullen voor Stichting Super Adelaar.
Bel: 06-41823693

IBAN NUMMER: NL 11 INGB 0004 1396 85

Steun onze projecten

Menu